Vigselringar Stjärnfall från Schalins ringar

Köpa vigselringar Stjärnfall från Schalins ringar? Vi hjälper dig köpa vigselringar Stjärnfall från Schalins ringar och andra smycken i guld och silver till låga priser direkt på nätet.

Klicka på bilden eller namnet för varje produkt för att för att få mer detaljerad information.

Vigselringar Stjärnfall från Schalins ringar
Schalins Vigselring Stjärnfall  Altair
Vigselring i vitt guld från Schalins i serien Stjärnfall med 10st briljantslipade diamanter infattade i två rader i mitten av ringen som ger en snygg effekt .
Pris: 0 kr
Schalins Vigselring Stjärnfall  Aries
Vigselring i vitt guld från Schalins i serien Stjärnfall med 8st briljantslipade diamanter infattade i mitten som ger en härlig effekt .
Pris: 0 kr
Schalins Vigselring Stjärnfall  Capella
En fantasifull  vigselring i vitt guld från Schalins i serien Stjärnfall med 7st briljantslipade diamanter infattade i ett härligt mönster .
Pris: 0 kr
Schalins Vigselring Stjärnfall  Libra
Vigselring i vitt guld från Schalins i serien Stjärnfall med 5st briljantslipade diamanter infattade diagonalt över ringen som ger härlig effekt .
Pris: 0 kr
Schalins Vigselring Stjärnfall  Nova
Vigselring i rött guld från Schalins i serien Stjärnfall med 6st briljantslipade diamanter infattade i ett hjärta som ger en romantisk effekt .
Pris: 0 kr
Schalins Vigselring Stjärnfall  Vega
Vigselring i rött guld från Schalins i serien Stjärnfall med 9st briljantslipade diamanter infattade på ena sidan av ringen som ger en snygg effekt .
Pris: 0 kr
Schalins Vigselring Stjärnfall Virgo
En mycket populär och tidlös vigselring i rödguld från Schalins ringar i serien Stjärnfall med 7stycken vackert glimrande diamanter.
Pris: 0 kr