Vigselringar Selective från Flemming Uziel

Köpa vigselringar Selective från Flemming Uziel? Vi hjälper dig köpa vigselringar Selective från Flemming Uziel och andra smycken i guld och silver till låga priser direkt på nätet.

Klicka på bilden eller namnet för varje produkt för att för att få mer detaljerad information.

Vigselringar Selective från Flemming Uziel
Platina vigselring FUB4994
  Tvåfärgad vigselring i platina från Flemming Uziel i serien Selective, ringen är i mattad platina med en rand i mitten av blankt gult guld, där det sitter en diamant infattad.
Pris: 16375 kr
Tvåfärgad vigselring
  Tvåfärgad vigselring i 18 karat från Flemming Uziel i serien Selective i en snygg modell med gult och vitt guld, där diamanten på 0,15 carat är infattad i en öppning på ett modernt sätt.
Pris: 14650 kr
Tvåfärgad vigselring
  Tvåfärgad vigselring i 18 karat från Flemming Uziel i serien Selective, modern ring i gult och vitt guld där det är en nedsänkt rand, med 5 stycken infattade diamanter  i det vita guldet.
Pris: 10941 kr
Tvåfärgad vigselring FUB4612
  Tvåfärgad vigselring i 18 karat från Flemming Uziel i serien Selective som har en härlig design, gult gult i mitten och vitt guld ute i kanterna, i mitten så sitter en diamant på 0,15 carat infattad i ringen.
Pris: 13466 kr
Tvåfärgad vigselring FUB4971
Tvåfärgad vigselring i 18 karat från Flemming Uziel i serien Selective, snygg ring som är borstad med en smal rand med vitt guld, där det sitter diamant på 0,03 carat .
Pris: 10091 kr
Vigselring FUB4841
Vigselring i 18 karats guld från Flemming uziel som har en diamant infattad på ett snyggt sätt.
Pris: 9898 kr